САЧКО: «Перший тайм Кривбас провів чудово, потім стався збій»

Ексгравець «Кривбаса» підбив підсумки гри криворіжців проти «Вікторії»

Колишній бомбардир «Кривбаса» Василь Сачко ексклюзивно для Sport.ua розповів, що перешкодило його колишній команді досягти позитивного результату в першому поєдинку кваліфікації Ліги Європи з «Вікторією» (Чехія):

«Слід зазначити, що «Кривбасу» згідно жереба дістався незручний суперник, який діє в силовій манері, в останні роки постійно виступає в єврокубках. Як на мене, саме цей міжнародний досвід допоміг «Вікторії» на початку другого тайму додати в динаміці й добитися зламу в грі.

Ще раз переконуєшся, що без набиття гуль - вершин не підкорити. «Кривбас», як кажуть, на одному подиху провів перший тайм, вийшов уперед, але потім стався прикрий збій й суперник скористався помилками в опорній зоні.

Все ж, нічого страшного в Кошице не трапилося. Це лише перший поєдинок. Переконаний, що керманич «Кривбаса» Юрій Вернидуб з підопічними продуктивно попрацюють над виправленням огріхів й в Пльзені українська команда буде діяти так, як, принаймні, вчора до перерви в Словаччині. «Кривбас» довів, що може гостро атакувати, от тільки, щоб реалізація не підвела».

Раніше колишній гравець «Кривбаса» та збірної України Андрій Полунін оцінив дії команди Вернидуба в ЛЄ.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 09 серпня 2024, 12:33 1

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня