Реалу приготувати гаманець. Баварія виставила зіркового гравця на трансфер

Мюнхенці готові відпустити Альфонсо Девіса вже цього літнього трансферного вікна

Керівництво мюнхенської «Баварії» виставило 23-річного канадського лівого захисника Альфонсо Девіса на трансфер.

Про це повідомляє видання AS. За інформацією джерела, мюнхенці не зуміли домовитися з Девісом про новий контракт. Діюча угода розрахована до літа 2025 року. Тому у німецькому гранді розуміють, що краще продати Девіса у це трансферне вікно, ніж наприкінці сезону 2024/25 відпустити безкоштовно.

Головним претендентом на підписання Девіса вже давно є мадридський «Реал». Сторони ще не могли розпочати офіційні переговори, оскільки за правилами ФІФА це не дозволено, якщо до кінця чинного контракту залишилося понад 6 місяців (у разі Альфонсо - до 1 січня).

Стартова ціна на Девіса - 50 мільйонів євро. Але джерело стверджує, що вершкові планують спочатку запропонувати 30 млн. Якщо мюнхенці не відпустять, тоді Флорентіно Перес і компанія планують довіритися Девісу і взяти з нього обіцянку перейти вільним агентом до їхнього клубу влітку 2025 року. Щоправда, у такому разі, «Баварія» може покарати гравця і не дати йому ігрового часу у кампанії 2024/25.

Девіс виступає за Баварію із січня 2019 року. Минулого сезону він провів 42 матчі у всіх турнірах, забив 3 голи та зробив 5 асистів.

Данііл Агарков Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 серпня 2024, 14:13 0

Поєдинок відбудеться 9 серпня о 21:30 за Києвом