Тренер Онофрійчук: «Для нас головне завдання тут – це підняти наш прапор»

Ірина Блохіна розповіла про враження від виступу своєї 16-річної підопічної

Тренер Таїсії Онофрійчук - Ірина Блохіна розповіла про враження від виступу своєї 16-річної підопічної:

«Приїхали готові, упевнено підготувалися до такого стартую. Ми тренуємося в Україні, у Києві. Зараз усі знають, як це важко. І бути тут для нас - це неймовірне відчуття. Підготовка до Парижа була неймовірною від усіх. Тому хвилювання були. Я бігла з тренувального залу на трибуну, щоб відчути ці емоції. І для мене стояти там - більш хвилююче, ніж бути тренеркою там, поруч. Ми були впевнені, що в неї все буде добре, ми дуже багато працювали.

Усе було відпрацьовано, вона приїхала готовою. Подяка тренерському штабу, усій школі Дерюгіних, першій тренерці Таїсії (Еліна Хозлу), яка з перших кроків зробила все, щоб вона тут стояла. Пишаємося, що ми тут. Наша збірна найкраща. У нас просто неймовірні дівчата, пишаюся кожною та відчуваю, що все в них буде добре.

У мене теж сльози. Важко, важко було сюди просто доїхати. Ці емоції я розділяю з нею. Тому що для нас, для кожного в Україні, головне завдання тут - це підняти наш прапор. І ми дуже відчуваємо, що ми це зможемо зробити. Є таке бажання зробити це у фіналі».

Українка Таїсія Онофрійчук вийшла у фінал Олімпійських ігор 2024 у Парижі в особистому багатоборстві у художній гімнастиці. У кваліфікації українка набрала 135 750 балів. Онофрійчук поступилася Софії Рафаеллі, яка посіла перше місце, лише 3.350 балами.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 08 серпня 2024, 19:52 41

Марта здолала Еліну у трьох сетах у 2-му раунді тисячника у Канаді