ГЕЦКО: «Нічия з Вікторією буде непоганим здобутком для Кривбаса»

Колишній гравець «Кривбаса» оцінив шанси колишньої команди перед стартом в єврокубках

Колишній нападник національної збірної України та «Кривбаса» Іван Гецко зробив прогноз на перший поєдинок кваліфікації Ліги Європи з футболу між «Кривбасом» та «Вікторією» з Чехії, що відбудеться 8 серпня в словацькому місті Кошице:

«Інтерес до сьогоднішнього протистояння підігріває те, що виясняти стосунки будуть команди з бійцівською вдачею. Тому в Кошице можна очікувати боротьби за м'яч на кожному клаптику футбольного поля.

Те, що на зимових зборах «Вікторія» завдала поразки «Кривбасу», не повинно лякати. Бо спаринг і поєдинок єврокубків - величезна різниця. Мене більше непокоїть, що у «Вікторії» значно більший досвід виступів в матчах такого рангу. Залишається сподіватися, що керманич українського клубу Юрій Вернидуб при підготовці врахував кожну дрібницю й номінальні господарі продемонструють не тільки максимальну концентрацію, а й тактичну гнучкість.

Як на мене, нічия для «Кривбаса» буде непоганим здобутком, а володар путівки до наступного раунду все одно вирішиться у повторному протистоянні в Чехії».

Нагадаємо, що у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи у словацькому Кошице «Кривбас» зіграє проти чеської «Вікторії» (Пльзень). Початок матчу - 21.00 за київським часом. До вашої уваги анонс цього поєдинку.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 08 серпня 2024, 14:59 7

Чоловіча збірна України фінішувала 4-ю