Мінус 20 футболістів. Чорноморець встановив унікальний антирекорд

Такого в історії одеського клубу ще ніколи не було

Якщо колись кадрові втрати одеського «Чорноморця» становили 5-8 чоловік, то потім ця кількість стала помітно збільшуватись і у середньому становила від 9 до 15 футболістів.

Однак цього літа клуб встановив абсолютний рекорд: вперше в його історії показник футболістів, які залишили команду, досяг позначки «20».

Таким він став після того, як незадовго до старту сезону-2024/25 «Чорноморець» залишили двоє провідних гравців - Андрій Штогрін та Володимир Салюк, які перейшли до бакинського «Нефтчі» та харківського «Металіста 1925» відповідно.

Крім Штогріна і Салюка, цього літа з «Чорноморця» пішли воротарі Данило Варакута, Олег Білик, польові гравці Ілля Путря, Максим Брагару, Орест Кузик, Богдан Бойчук, Данило Голуб, Ілля Ухань, Микита Ситников, Владислав Шаповал, Владислав Огіря, Самсон Ієде, Артур Авагімян, Фабрісіо Альваренга, Жозе Гомес, Зігі Бадібанга, Лука Гучек та Євген Данилюк, який так і не зіграв за «моряків» жодного матчу у минулому сезоні.

Попередній рекорд за кількістю кадрових втрат був зафіксований у «Чорноморця» чотири роки тому, коли по завершенні сезону-2019/20 команду залишило 18 футболістів.

Раніше ми повідомляли, що стало відомо скільки «Металіст 1925» заплатив за гравця «Чорноморця» Володимира Салюка.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 08 серпня 2024, 07:52 4

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня

Коментарі