Степан ЮРЧИШИН: «Михавко грав непогано, але така помилка...»

Колишній гравець «Динамо» прокоментував нічию проти «Рейнджерс»

Колишній гравець київського «Динамо» Степан Юрчишин прокоментував нічию проти шотландського «Рейнджерс» (1:1) у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2024/25.

- Шкода, що гра у Любліні завершилась з нічийним рахунком. Пригадуючи дві попередні зустрічі, які київське «Динамо» провело з «Партизаном», можу сказати, що мені сподобалась організація гри. Їх наша команда провела на хорошому рівні. Що ж стосується вівторкового матчу, то прикро, що кияни пропустили м'яч в самісінькій його кінцівці.

- Що скажете про оборону «Динамо» у цьому поєдинку?

- В обороні проти «Рейнджерс» грав молодий Михавко, і слід сказати, загалом виглядав непогано. Але така помилка… Я вважаю, що можна було б втримати переможний результат. Шкода, дуже шкода, що так все склалося. У Глазго в грі-відповіді буде дуже важко.

- Як ви вважаєте, що призвело до того, що у частині другого тайму київська команда віддала ініціативу?

- Один з факторів - молодість. Все ж таки у складі «Динамо» є молоді футболісти, які ще не мають великого досвіду єврокубкових матчів. До того ж, слід враховувати, що британські команди завжди грають від першої до останньої хвилини. Особливо небезпечними є стандартні положення у їхньому виконанні. Загалом наша команда грала непогано, однак у другій половині матчу вона віддала ініціативу, що і призвело до нічиєї. Динамівці припустилися помилки в обороні, яка може дуже дорого коштувати. Та все ж будемо надіятися, що «Динамо» пройде у Лізі чемпіонів далі. Дуже цього хотілося б, але буде вкрай важко.

Дмитро Вербинський Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 серпня 2024, 12:48 0

Міовськи може опинитися у новій команді

Олімпійські ігри | 07 серпня 2024, 14:23 18