Профі-ринг чи ОІ-2028? Хижняк зізнався, що робитиме після ігор у Парижі

Українець поки не визначився з майбутнім

На Олімпійських іграх 2024 в Парижі завершилися змагання у боксі у ваговій категорії до 80 кг. Український боксер Олександр Хижняк став переможцем Олімпіади-2024!

Всі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Суперником Хижняка у фіналі був Нурбек Оралбай із Казахстану. Перший раунд Хижняк на записках суддів виграв (3:2), потім програв другу трихвилинку (2:3). Усе вирішив третій раунд, де всі судді віддали перемогу українцеві - 5:0.

Раніше на Іграх-2024 Олександр Хижняк переміг Пилипа Акілова з Угорщини, взяв гору над Вандерлеєм Перейрою з Бразилії (5:0), а у півфіналі у напруженому поєдинку здолав Арлена Лопеса.

Український боксер після бою поділився планами про майбутнє.

Про те, чи планує переходити у професіональний бокс: Ця нагорода, напевно, відкриє нові двері у моєму житті. Не можу сказати, чи це професійний бокс, чи продовжу шлях у любителях. Потрібен час. Я повернуся додому, проведу час зі своєю родиною, а вже потім ухвалю рішення, як би хотів далі продовжувати своє життя.

Чи є бажання виступити на Олімпіаді у Лос-Анджелесі: У мене багато разів запитували професіонали, любителі. До сьогоднішньої секунди відповідав однаково: для мене було головною ціллю Олімпійські ігри та «золото» у Парижі. Взагалі не розглядав, чи будуть це професіонали, чи любителі - увесь цей час була лише одна мета - Олімпіада у Парижі.

Дмитро Олійник Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 08 серпня 2024, 03:45 1

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня

Олімпійські ігри | 07 серпня 2024, 14:23 18
Коментарі