Відомий український боксер оцінив шанси Хижняка у фінальному бою ОІ-2024

Віктор Вихрист чекає перемоги українського боксера

Відомий український боксер Віктор Вихрист, який ставав чемпіоном Європи, а зараз успішно виступає серед суперважковаговиків-професіоналів, спеціально для Sport.ua розповів, кому віддає перевагу в сьогоднішньому фінальному бою Олімпійських ігор у Франції в вазі 80 кг між нашим атлетом Олександром Хижняком і Нурбеком Оралбаєм з Казахстану:

- Мені довелося бути з Олександром Хижняком на багатьох етапах підготовки. Переконаний, що йому немає рівних в тренувальному процесі, коли врахована буквально кожна дрібниця. Цим я й пояснюю його невпинний прогрес.

До речі, декому може не подобатися манера бою українця, але важливо, що вона ефективна. Ось і в півфінальному бою поточних Ігор він впевнено взяв гору над дворазовим олімпійським чемпіоном з Куби Арленом Лопесом, якого вважають одним з найтехнічніших серед боксерів-аматорів.

Я вірю в Хижняка, до його мрії, золотої олімпійської нагороди, залишилося зробити один крок. Те, що він диктуватиме сьогодні умови - не сумніваюся. Головне, щоб був максимально сконцентрованим й не пропустив.

Сподіваюся, що з тієї прикрої поразки в фіналі попередньої Олімпіади були зроблено правильні висновки й в Парижі Хижняк доведе, що він найсильніший.

Раніше український боксер у напівважкій вазі Олександр Гвоздик розповів, чи варто Олександру Хижняку спробувати себе в професійному боксі.

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 07 серпня 2024, 14:23 18

Жан переміг Нурсултана Турсинова з Казахстану

Коментарі