Еліна СВІТОЛІНА: «На Олімпіаді був тиск. Тепер граю вільніше»

Українка вийшла у друге коло турніру у Торонто

Українська тенісистка Еліна Світоліна після Олімпіади-2024, де спортсменка вилетіла у 1/8 фіналу, грає на турнірі WTA 1000 у Торонто.

Світоліна пробилася до другого кола після перемоги над Шелбі Роджерс.

«Так, безумовно, я задоволена перемогою. Змінити покриття за кілька днів і грати, я б сказала, в іншій атмосфері - це для всіх нелегко. Я почуваюся набагато легше зараз, знаєте, у певному сенсі. Тому що, звичайно, Олімпіада була досить напруженою, і я завжди покладаю на себе великий тиск. Я відчуваю, що зараз граю вільніше. Я зовсім не нервувала (сміється). Так, просто насолоджувалася першим раундом. Я намагалася якнайшвидше звикнути до корту і я задоволена перемогою у двох сетах».

«Я думаю, що найбільша складність - це робота ніг, тому що все інше відбувається швидше. Тут корти також досить швидкі, тому потрібно адаптуватися та намагатися зосередитися на швидких ногах. Так, я думаю, що це те, що я намагаюся робити, бо рух - це велика частина моєї гри».

«Крім того, коли ти швидко рухаєшся, ти швидко реагуєш на різні види ударів. Тут розіграші трохи коротші, ніж на ґрунті, тому треба бути завжди уважною, завжди бути напоготові, бути готовою до швидких ударів», - сказала Світоліна.

Іван Зінченко Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 07 серпня 2024, 14:23 18

Жан переміг Нурсултана Турсинова з Казахстану

Коментарі