ПОНОМАРЬОВ: «Ми пропустили перший тур, але це не вплинуло на підготовку»

Головний тренер «Руха» поділився очікуваннями від першого матчу його команди у новому сезоні УПЛ

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуванням від першого матчу для його команди в новому сезоні УПЛ.

«Рух» у звичному режимі готується до першої офіційної гри в сезоні. У нас буде серйозний суперник - «Оболонь». І взагалі у чемпіонаті зараз немає легких суперників - цей сезон для нашої команди буде ще важчим, ніж попередній. Всі футболісти чудово розуміють, що треба бути максимально готовими до кожного матчу. Наше завдання - перемагати у кожній грі.

Те, що ми пропустили перший тур, не вплинуло на підготовку команди. До нашого складу повернулись гравці олімпійської збірної та тренуються, готуючись до гри з «Оболонню». Це хороша команда, яка дає бій всім своїм суперникам і особливо якісно грає вдома. Як і «Рух», «Оболонь» також хоче грати з позиції сили, тому це буде цікавий, але складний для нас матч.

Та молодь, яка зараз тренується з першою командою, має хорошу перспективу. Їм потрібно багато працювати та продовжувати розвиватись. У цих хлопців є хороші якості, аби згодом грати за основу «Руха». Наразі все залежить від того, як ці молоді гравці проявлять себе у тренувальному процесі. Тренерський штаб за ними активно спостерігає і всі ми хочемо, щоб у першій команді грало якомога більше наших вихованців».

Перший для себе матч УПЛ цього сезону «Рух» проведе 11 серпня.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 серпня 2024, 23:11 10

Кіпер киян емоційно звернувся до Костянтина Вівчаренка після гри з Рейнджерс