Гвоздик розповів, чи варто Хижняку йти в професійний бокс

Боксер вважає, що Олександру більше підходить аматорський рівень

Український боксер у напівважкій вазі Олександр Гвоздик розповів, чи варто Олександру Хижняку спробувати себе в професійному боксі:

«Він може досягнути успіху в професіоналах, але це буде зробити набагато важче, ніж в аматорах. Є багато боксерів, не таких майстрів, як Мейвезер, але які завдяки своїй витривалості і потужності ставали чемпіонами. Так, Хижняку доведеться щось міняти, але чому ні? Але я чув, що Сашко збирається їхати на третю Олімпіаду. Кожен обирає свій шлях, де йому зручніше

Мені здається, що бокс Хижняка більше підходить аматорам, але якщо зробити маленькі корективи, то і в профі він може досягти великих успіхів.

Який професійний боксер нагадує мені своєю манерою Хижняка? Стилем він схожий на Джошуа Клотті, але ганець не викидав стільки ударів. Також Сашко за манерою трохи подібний на Руслана Проводнікова, але це представник країни-агресора, тому не буду їх навіть порівнювати».

Раніше Олександр Гвоздик поділився очікуваннями від фіналу Олімпіади-2024 з боксу між українцем Олександром Хижняком та казахом Нурбеком Оралбаєм.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 серпня 2024, 03:39 4

Український голкіпер врятував свою команду від пропущеного м'яча

Коментарі