Чемпіонка US Open 2019 прокоментувала несподівану поразку від Цуренко

Б'янка Андреєску грала в найкращий теніс за довгий час, але Леся підібрала ключі до перемоги

Чемпіонка US Open Б'янка Андреєску прокоментувала поразку від Лесі Цуренко в матчі першого раунду на хардовому турнірі WTA 1000 у Торонто (Канада) - 6:0, 3:6, 4:6.

«Думаю, я показала свій найкращий теніс у першому сеті, найкращий за довгий час, але іноді теніс дає стусана під зад. Очевидно, що Цуренко знайшла баланс, вона обігрувала мене в наших останніх зустрічах, і це спадало мені на думку, але я думаю, що сьогодні у мене був гідний план на гру. Думаю, перший сет показав це, але потім все випарувалося, вона знову показала свій найкращий теніс, чого я й очікувала. Все, що я можу сказати, це те, що мені шкода, що я не змогла здобути перемогу для вас, народ, я дуже ціную всю ту підтримку, яку ви мені надаєте.

Я не хочу зневірюватися, але це так важко, коли ти граєш у найкращий теніс у своєму житті, а потім матч так розвертається... це відстій. Я не хочу сумувати занадто довго, я дозволю собі сьогодні і все. Завтра потрібно буде зібратися.

Після першого сету змінився її стиль гри. Я відчула, що Цуренко стала стіною, яку я не могла пробити. Це змусило мене замислитися про те, що я роблю, щось не так, можливо, я повинна робити більше. Це була радше битва із самою собою, щоб зрозуміти, що робити. Коли хтось б'є дуже плоско і глибоко прямо по центру, то складно змінити темп. Мій відсоток влучання першої подачі теж сильно впав, тож це теж не допомогло», - сказала Андреєску.

Володимир Клепач Джерело: Punto de Break
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 07 серпня 2024, 13:12 12

Жан пробився до 1/4 фіналу