Воротар Вереса оголосив про призупинення футбольної кар'єри

Причиною рішення Арсенія Коркодима стали рекомендації лікарів

Голкіпер рівненського Вереса Арсеній Коркодим прийняв рішення призупинити ігрову кар'єру. Таке рішення талановитий двадцятиоднорічний голкіпер прийняв, керуючись рекомендаціями лікарів після поглибленого медичного обстеження у двох клініках Києва.

До рівненського Вереса Арсеній Коркодим приєднався у червні 2022 року. За два сезони у голкіпер не провів жодного офіційного матчу за червоно-чорних. Восени минулого року Арсеній у складі збірної України завоював срібні медалі на студентському чемпіонаті світу у Китаї. Другу частину сезону 2023/2024 Арсеній Коркодим на правах оренди відіграв за друголіговий Кремінь.

«Піти з футболу - це звучить занадто гучно. Наразі я прийняв рішення призупинити кар'єру гравця. Взимку робитиму нове обстеження. Можливо, ситуація покращиться. Щодо сприйняття такої новини - поставився до цього з розумінням. Здоров'я - найголовніше. Місце футболу тепер займе щось інше. Вперше про певні проблеми зі здоров'ям я дізнався декілька років тому, ще у Волині. Але тоді мені дозволили грати.

А нещодавно після нового медогляду та УЗД-діагностики певну виявили негативну динаміку. Лікарі в Рівному побоялися брати на себе відповідальність за моє здоров'я і для остаточного заключення відправили на поглиблене обстеження до Києва. Зрештою, після обстеження у двох столичних лікарнях у мене діагностували патологію, яку не побачили ні в Луцьку, ні в Рівному. Мені протипоказані фізичні навантаження. Тому з професіональним футболом поки змушений попрощатися. Приємно, що мене підтримали рідні, уся команда, всі хлопці».

Народний клуб подякував Арсену Коркодиму за роботу та побажав швидкого і повного одужання.

Микола Степанов Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 29 вересня 2024, 05:50 20

Леброн Джеймс, Девін Хейні, Льюїс Хемілтон і до чого тут Райан Гарсія