«Він його прорахував». Ексчемпіон світу дав прогноз на реванш Усик – Ф'юрі

Баррі Макгіган сумнівається, що Тайсон виграє другий бій

Відомий британський тренер і екс-чемпіон світу Баррі Макгіган очікує, що Тайсон Ф'юрі збереже ту ж команду для реваншу з Олександром Усиком, але це навряд чи допоможе йому перемогти.

«Я очікую, що він проявить вірність до свого кута, адже в нього був цей кут доволі тривалий час, і він був успішний, навіщо йому змінювати його? Він досяг великих успіхів, як чемпіон у надважкій вазі. Він довгий час був на плаву. Він добре послужив спорту. Він заробив багато грошей.

Чи переможе він Усика? Як на мене, так ніколи.

Я не хочу сказати чогось поганого, я просто кажу, що Усик його прорахував. Ф'юрі пощастило, що він достояв до кінця. Його могли зупинити. Я не думаю, що Тайсон досягне більшого... Я не Бог і не можу сказати, хто виграє бій, я тільки припускаю, як і всі ми. Судячи з того, як Ф'юрі виступив минулого разу, я не думаю, що він буде більш ефективний проти Усика. Думаю, цього разу Усик, швидше за все, зупинить його», - сказав Баррі.

Реванш Усик - Ф'юрі призначено на грудень. Тайсон був майже нокаутований у дев'ятому раунді першого бою, але поступився роздільним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: SecondsOut Boxing News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 серпня 2024, 03:39 3

Український голкіпер врятував свою команду від пропущеного м'яча