Лівач розповіла, чому програла чвертьфінальну сутичку на Олімпіаді-2024

Українка не зуміла перемогти представницю Індії

Українка Оксана Лівач не змогла пробитися до півфіналу на Олімпійських іграх у Парижі у вільній боротьбі у ваговій категорії до 50 кг.

В 1/4 фіналу суперницею українки була представниця Індії Вінеш Пхогат. Лівач програла з рахунком 5:7.

Оксана поділилася емоціями після чвертьфінальної сутички.

«Зрозуміла, що це мій великий шанс. Бо я налаштовувалася на чинну олімпійську чемпіонку Юї Сусакі, і представниця Індії її вибила. Налаштовувалася на кожну позицію, кожен бал. Це непередбачувані змагання: лідери і виграють, і програють. Налаштовувалася просто боротися та виграти сутичку.

Наприкінці проти Пхогат був щільний рахунок, зовсім трішки не вистачило. Може, десь були тактичні помилки, десь завчасно трішки «закіпішувала», що треба відігравати. Але це вже сталося, і тепер я маю готуватися до наступних поєдинків. Сподіваємося, якщо індійка вийде далі до фіналу, це буде шанс боротися за фінали. Треба проаналізувати свої помилки і готуватися далі.

Хочу подякувати всім вболівальникам, які вірять в нас, переживають, щоб ми виграли. Все насправді можливо, ми хочемо якомога краще представляти нашу країну. Для мене велика честь представляти Україну, наш прапор. Пишаюся, що я тут, можу змагатися за нашу країну, виборювати для неї перемогу.

Звичайно, хотілося б ще порадувати, я вже налаштовувалася на перемогу і підготовку до півфінальної зустрічі. Є як є, будемо готуватися, вдосконалюватися та працювати над собою», - сказала Лівач.

Якщо Пхогат далі переможе кубинку Юснейліс Гузман Лопез і вийде до фіналу, то Лівач змагатиметься за бронзову медаль у втішних сутичках.

Дмитро Олійник Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 06 серпня 2024, 21:29 3

Анна завершила свій півфінальний забіг сьомою з результатом 55.65 секунд