Барселона – Мілан. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок турніру Soccer Champions Tour відбудеться 7 серпня о 02:30 за Києвом

7 серпня на M&T Bank Стедіум пройде товариський матч, в якому Барселона зустрінеться з Міланом. Поєдинок розпочнеться о 02:30 за київським часом.

Барселона

Команда в спробах знайти вихід із кризи, що тривала, намагалася повторити чи то власний досвід з Гвардіолою, чи то успіхи Реала часів Зідана. У будь-якому випадку, боси синьо-гранатових вмовили Хаві повернутися з Катару на батьківщину. І в позаминулій темпораді це начебто дало ефект: 2023-го кулес виграли і Суперкубок, і Прімеру. Але й тоді були неприємності - двічі гранд не виходив зі своєї групи Ліги чемпіонів. За іронією, минулого сезону там якраз зіграли у плей-оф, але провалилися на внутрішній арені. У результаті екс-півзахисник анонсував відхід і передумував, а Лапорта в результаті не дуже гарно з ним розлучився. Тепер ніяких місцевих легенд, ставку зроблено на Фліка. Поки щоправда у Гансі скуті можливості: багато гравців або травмовані, або були влітку залучені до збірних. Втім, це не завадило зіграти внічию з Манчестер Сіті та обіграти Реал.

Мілан

Клуб минулого сезону став віце-чемпіоном - вищим був лише неймовірний Інтер. Але керівництво давно шукало лише привід, щоб розлучитися зі Стефано Піолі, незважаючи на всі його заслуги. На його місце прибув Фонсека - у Ромі у нього не дуже виходило, але Лілль минулого сезону він у Лігу чемпіонів вивів. Активно намагається Ібрагімович і гравців набрати, але довгий час єдиним виразним, зірковим посиленням був Альваро Мората - іспанець явно прийшов, як заміна для Жиру, що вже в МЛС. Інші переговори явно затягувалися, адже до старту сезону не так багато часу. Товариські ігри складалися дуже по-різному, від 2:5 з Ромою до 3:2 з Манчестер Сіті.

Статистика особистих зустрічей

Синьо-гранатові виграли три з п'яти останніх матчів з італійцями, поступившись їм лише одного разу.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують каталонцям. Їх має надихнути перемога навіть у такому Ель Класіко - ставимо на те, що підопічні Фліка знову виграють, але з нульовою форою (коефіцієнт - 1,61).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 05 серпня 2024, 23:19 26

Швед продовжує домінувати у цьому виді програми

Коментарі