РБ Зальцбург – Твенте. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 6 серпня о 21:45 за Києвом

6 серпня на «Ред Булл Арена» пройде перший матч 1/2 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Ред Булл Зальцбург» зустрінеться з «Твенте». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ред Булл Зальцбург

Команда провела невдалий минулий сезон. Це стосується і Ліги чемпіонів, де австрійці отримали пряму перепустку в груповий етап, але закінчили четвертими - поступилися Бенфіці через поразку в останньому турі. Ну а в чемпіонаті бики на пару очок відстали від Штурма (Грац). Таким чином, в Австрії вперше за 11 років змінився чемпіон - починаючи з 2013/2014, золото стабільно вирушало до Зальцбурга. Зараз украй важливий сезон, треба повертатися на вершину. Ставку зробили на Лійндерса, багаторічного асистента Клоппа, який разом із Юргеном залишив у травні Ліверпуль. За нього Ред Булл добре виглядав у товариських поєдинках, розгромив 6:0 такий собі Дорнбірн у кубку. Новий цикл австрійської Бундесліги розпочинали на полі ДАК. І видали вогняний перший тайм: забили двічі на шосту хвилину, потім дозволили господарям відігратися, але перед перервою Конате з пенальті оформив підсумкові 3:2.

Твенте

Клуб не зміг повторити легендарних результатів за Макларена на стику першого і другого десятиліття нинішнього століття. Але все ж таки саме Гордість Сходу змогла вичавити максимум користі для себе через провал Аякса минулого сезону - залізли в топ-3 Ередивізії, поступившись лише ПСВ з Феєнордом. Це й дозволило підопічним Йозефа Остіга (той прийшов рік тому - і відразу взяв бронзу!) вирушити до Ліги чемпіонів. Проблема тільки в тому, що якщо в австрійців хоча б кілька офіційних матчів було, то в Нідерландах на вихідних розіграли Суперкубок, а першість стартує наступного вікенду. Поки що непогано зміцнена команда (до Енсхеде перебралися Ламмерс, Кейперс, Лтайєф, а пішов, по суті, тільки Смал) проводила лише товариські матчі, і не блищала в них, переважно закінчуючи поєдинки внічию.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали 1998-го року у Кубку Інтертото. І після 2:2 у Нідерландах австрійці вдома перемогли.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитами австрійців. Погодимося: вони досвідченіші і грають удома - ставимо на перемогу господарів (коефіцієнт - 1,65).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 серпня 2024, 07:28 4

Іменитий француз може повернутися в «Реал»