«Не дуже дисциплінований поза рингом». Гвоздик оцінив перспективи Берінчика

Олександр вірить, що Денис ще може провести кілька крутих поєдинків

Український боксер у напівважкій вазі Олександр Гвоздик оцінив перспективи Дениса Берінчика.

- Берінчик здивував багатьох, перемігши Наваррете. Що скажете про подальші перспективи Дениса, він може ще пошуміти чи проти Наваррете це був максимум?

- Чому максимум? Коли боксери стають чемпіонами світу, то вони одразу додають 20% до своєї майстерності. Це пов'язано з ментальним сприйняттям ситуації - коли відчуваєш себе чемпіоном. Ми ще можемо побачити дуже круті бої у виконанні Дениса. Чув, що Берінчик не дуже дисциплінований поза рингом, але у ринзі - це 100% дисциплінований боксер. Сьогодні він може конкурувати з топовими легковаговиками: і зі Стівенсоном, і з Джервонтою.

- А з Ломаченком?

- Навряд чи цей бій відбудеться. Берінчик і Ломаченко - це колишні партнери по команді і друзі. Але якщо це їх буде влаштовувати, то я б цей бій точно подивився. Ще один момент. Гроші-то не українці будуть платити за шоу, а в США буде мало зацікавлених глядачів подивитися цей поєдинок, щоб на цьому змогли заробити промоутери і функціонери.

- Хоч таких розмов поки немає, але давайте уявимо, що в ринг виходять Берінчик і Джервонта. Хто, по-вашому, переможе?

- Я про таке зараз навіть не думаю. Звичайно, Джервонта у букмекерів безумовно буде фаворитом цього бою. Але шанси Берінчика у бою з Наваррете також оцінювалися чотири до одного не на користь Дениса, і що трапилося у підсумку? Берінчик може здивувати - це точно! Він може конкурувати на рівних з топовими боксерами.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 серпня 2024, 14:58 34

Франковскі та Мусял були затримані польською поліцією

Олімпійські ігри | 06 серпня 2024, 12:54 12