Олександр ПОЗДЄЄВ: «Двоякі враження від гри»

Головний тренер «Колоса» прокоментував нічию проти «Оболоні»

Головний тренер ковалівського «Колоса» Олександр Поздєєв прокоментував нічию проти київської «Оболоні» (2:2) в матчі 1-го туру Української Прем'єр-ліги 2024/25:

«Почали непогано грати після того, як програвали. І заміни трішки освіжили гру. Можна сказати, що «Оболонь» вже по рахунку грала, але я вважаю, що ми перебудувалися, зробили трансформацію по позиціях і мʼяч почав якісніше ходити. А в цілому, мені здається, ми програли боротьбу сьогодні, підбирання мʼяча програли, а це дуже важливо. Погано грали з мʼячем, багато браку було. І я не знаю, або ми боїмося грати, або це така якість у нас на сьогодні. Скажимо так - двоякі враження від гри. У нас багато над чим є працювати. Ми намагаємося вдосконалюватись. Наскільки ми просунулися у порівнянні з попереднім чемпіонатом, мені важко сказати. Є нові хлопці, сподіваюся, що ми у вірному напрямку рухаємося.

Щодо Івана Пахолюка - якісна гра. В цілому нормально. Він своєю роботою заслужив, щоб дебютувати в УПЛ. Добре, що ми не дивимося в паспорт, а дивимося на те, хто як працює на тренуваннях. Хто як виконує вимоги наші. Він вже не такий юний - 20 років. Це нормальний вік, щоб грати на такому рівні.

Новачки всі в різному стані наразі. Такі матчі проти «Оболоні», коли команда вертикальна, коли постійно тисне, і постійно вперед мʼяч доставляє, тут потрібно бути мобільним, фізично готовим, і добре вести боротьбу. Щоб грати плюс-мінус спокійно. А новачки в різному стані - хтось краще готовий, хтось гірше готовий. І це у грі було, в принципі, помітно».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 06 серпня 2024, 11:23 4

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня