КОХАН: «У мене вдома п'ять котів, тому медаль зберігатиму в коробці»

Український спортсмен отримав багато привітань

Український легкоатлет Михайло Кохан на Олімпіаді-2024 виборов бронзу в секторі метання молота. Спортсмен розповів, що отримав багато привітань у Instagram, а медаль зберігатиме у коробці через домашніх улюбленців.

«Люди святкують, люди задоволені. Раді, що я згадав свій район рідний у Запоріжжі. Тому всі написали та зраділи, коли я в прямому ефірі згадав наш район.

Найвідоміша людина, яка привітала мене в Instagram? Наш президент. У сторіс із селебріті постив Андрій Бедняков (шоумен і телеведучий - прим.), я ще не розбирав Instagram.

Дуже багато колишніх олімпійських чемпіонів привітали. В олімпійському селищі також олімпійські чемпіони попередніх років привітали мене, приємно. Чесно - ще не заходив у телефон, боюся відкривати його, стільки повідомлень. Мені так приємно і так незручно, бо не можу відповісти на все. Прошу людей поставитися з розумінням, якщо я не відповів на якесь повідомлення.

Де буде медаль? В коробці. У нас вдома п'ять котів, ця медаль не проживе і дня, якщо я кудись її повішу», - зізнався бронзовий призер Олімпійських ігор.

Руслан Травкін Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 серпня 2024, 06:47 85

3 та 4 серпня пройшли матчі 1-го туру нового сезону Української Прем'єр-ліги