ШАПАРЕНКО: «Що Англія, що Шотландія – приблизно один рівень футболу»

Хавбек «Динамо» взяв участь у прес-конференції перед грою з «Рейнджерс»

Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко поділився очікування від майбутнього матчу проти «Рейнджерс» в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, що відбудеться в польському Любліні 6 серпня.

- Чекаємо на дуже силову гру. Ми бачили відеоогляди їхніх матчів, вони ведуть силову гру, дуже швидкі контратаки. Тренерський штаб вказав нам на їхні взаємодії, тепер усе залежить від нас, адже нам грати на полі.

- Що ви знаєте про «Рейнджерс»? І яка ваша думка щодо фаворита у цьому протистоянні?

- Що Англія, що Шотландія - приблизно один рівень футболу. І там, і там багато боротьби, і нам треба бути готовими вступати в боротьбу, не боятися, і, звичайно ж, нав'язувати свою гру, ту, яку ми самі хочемо бачити. Нам не важливо, як грає суперник, нас має хвилювати лише своя гра, мотивація. Будемо прагнути лише до перемоги в завтрашній зустрічі.

- Ви грали на цьому стадіоні на стадії плей-оф до чемпіонату світу, і тоді результат був позитивний. Очікуєте такого ж результату завтра? Чого, власне, чекаєте від завтрашньої гри?

- Так, я пам'ятаю ту гру, ми здобули перемогу. Насправді, була дуже непроста гра, але то вже історія. Немає сенсу згадувати, що було три-чотири роки тому. У нас завтра поєдинок, буде зовсім інша гра. Сподіваюся, ми проявимо свої найкращі якості, й усе буде добре.

Також відзначу, що коли ми грали тут на попередній стадії, проти «Партизана», то була дуже класна підтримка. Вболівальники надихали нас грати ще більш яскраво та відкрито для них, оскільки вони прийшли підтримати нас. Ми перебуваємо далеко від дому, але почувалися, ніби на домашньому стадіоні. Звичайно, хочеться, аби на завтрашній поєдинок прийшло чимало людей та підтримали нас так само, як і проти «Партизана». Це надавало нам сил, енергії, мотивації. Як можна грати на стадіоні за порожніх трибун? Адже ми граємо для вболівальників та намагаємося віддавати ту енергію, яку отримуємо від них.

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 05 серпня 2024, 10:16 2

Ярослава зізналася, що трохи недопрацювала

Коментарі