Руслан ЧЕРНЕНКО: «Ми налаштовувалися лише на перемогу»

Півзахисник «Оболоні» розповів про враження від нічиєї проти Колоса в першому турі УПЛ

Півзахисник «Оболоні» Руслан Черненко розказав про враження від нічиєї проти Колоса в першому турі УПЛ.

- Руслане, мій колега у студії Максим Гіленко, який спостерігає за вами всіма, каже, у Руслана Черненка такі красиві голи в минулому сезоні, в цьому сезоні от такий був красивезний гол. А ти можеш ще раз описати, відтворити цей гол, яке це було напрацювання, щоб Максим Гіленко покайфував у студії?

- Дякую. Чесно, треба передивитися відео. Я так з гри тільки побачив, буквально пару секунд, що бачив, що дуже гарно пробив і м'яч залетів у ворота. Поки не можу нічого сказати за цей гол, чесно.

- Це більше було як інтуїтивне відчуття, що це вдалий момент, чи це все-таки спрацював ось цей автоматизм, який напрацьовуєте?

- Якийсь автоматизм, так, я стараюся на тренуваннях частіше бити по воротах. Такий момент, Груша мені дав передачу, я невдало прийняв її, але вдало вдарив по воротах.

- Починаючи матч і завершуючи його першу частину 0:0, чи були такі очікування, що друга частина вийде настільки насиченою?

- Чесно, не очікували, але дуже хотіли перемогти. Перша гра офіційна, домашня, на домашньому полі з домашніми вболівальниками. Тому ми налаштовувалися тільки на перемогу.

- Я запитувала в одного з гравців Колоса, що ви починаєте доволі активно, володієте м'ячем, а потім під кінець тайму фактично віддаєте ініціативу. Ви її перехоплюєте, Оболонь. Внаслідок чого вдалося переламати цей хід?

- Тільки за рахунок колективу, за рахунок всіх хлопців. Ми граємо до кінця, неважливо, який результат. Ми всі стараємося і віддаємося на максимум. Тим паче вдома. Це наша домашня арена, тут нікому не дамо просто так нас обіграти.

- Цей матч ти його заносиш у скарбничку з рахунком плюс, чи з мінусом? Знову ж таки, відповіді чула різні. Хтось дуже незадоволений навіть рахунком 2:2.

- Швидше за все, закономірний результат, бойова нічия. Я думаю, що так. Бойова нічия. Напевне, так, бойова зі знаком плюс.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 05 серпня 2024, 13:44 0

Елеанор Паттерсон також прокоментувала виступ на ОІ-2024 у Парижі