ШОВКОВСЬКИЙ: «Ми хочемо подарувати українцям приємні емоції»

Головний тренер «Динамо» поділився очікуваннями від першого матчу Q3 Ліги чемпіонів із «Рейнджерс»

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Шовковський поділився очікуваннями від першого матчу Q3 Ліги чемпіонів з «Рейнджерс»:

«Ми хочемо подарувати українцям приємні емоції, адже їх зараз дуже не вистачає. Олімпіада, яка зараз проходить у Парижі, і виступи наших олімпійців, медалі, які вони здобули - це додає віри в те, що, незважаючи на всі ці невдачі та війну в Україні, ми можемо пройти цей етап, подолати його, витримати. Ми хочемо подарувати позитивні емоції нашим мужнім воїнам і навіть звичайним людям, адже зараз дуже складний момент.

Останні 10 років були важкими для «Рейнджерс», але клубу вдалося знову піднятися, грати у вищому дивізіоні, грати в Лізі чемпіонів, вигравати трофеї в Шотландії. Зараз вони на шляху повернення до традицій свого клубу. У них є команда гравців, які дуже добре грають на фінальних стадіях. У них хороші гравці в атаці і дуже хороші вінгери. Команда досвідчена, амбітна, дуже швидка у футболі».

Матчі Q3 Ліги чемпіонів відбудуться 6/7 та 13 серпня. Перший матч кияни проведуть на умовно домашній арені у польському Любліні, а відповідна гра пройде у шотландському Глазго.

Олексій Тіньков Джерело: Daily Record
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 серпня 2024, 01:55 0

Карло хоче, щоб Кепа повернувся в «Реал»