Не смикалася туди-сюди. Рижикова відреагувала на вихід до півфіналу ОІ-2024

Анна здолала кваліфікацію у бігу на 400 м із бар'єрами

Українська легкоатлетка Анна Рижикова прокоментувала виступи у втішному забігу Олімпійських ігор у бігу на 400 метрів з бар'єрами, за підсумками якого вона кваліфікувалася до півфіналу:

«Настрій? Краще. Хотілося, щоб і [у кваліфікації] був такий самий, щоб я виспалася, замість підйому о 6:30 та ще одного бігу. Але сама винна.

Зміни у порівнянні з кваліфікацією? Впевненіше пробігла. До кінця поборолася. [У кваліфікації] трохи не вдалося зберегти на останніх 50 метрах швидкість, дівчина з Південної Африки її набрала, а я не змогла ще раз ввімкнутися та наздогнати. [У втішному забігу] я зберегла свою швидкість, не довелося сіпатися туди-сюди. Я просто гарно набігла, впевненіше, ніж [у кваліфікації]. Задоволена забігом.

Чи бачу сили бігти ще швидше? У мене така історія, що я щоразу біжу швидше. Сподіваюся, що збережу цю традицію. Набуду впевненості, розбігаюся, попрацюємо з реабілітологами, щоб розім'яти м'язи. Купа часу, ще й висплюся, сподіваюся.

Важко казати цього сезону про якісь плани. На початку була налаштована, що все, у мене гарно склалася підготовка, зараз як почнуться старти, все буде лише покращуватися та пришвидшуватися. Я наче так і розпочала, але потім захворіла та відкотилася назад. Потім невдалий чемпіонат Європи після цієї хвороби, я засмутилася сильно через це, загнала себе у депресію. А потім ще чемпіонат України був, ми зупинилися і почали з холодною головою напрацьовувати, перезавантажуватися. Не стартувала до самого початку Олімпійських ігор, зробили великий обсяг роботи, щоб я приїхала сюди сповнена сил. Ось такий план. І ось приїхали сюди, і тепер план робити щоразу краще, краще і краще, боротися за кожну позицію», - сказала Рижикова.

6 серпня відбудеться півфінальний забіг, у якому візьме участь Анна. Фінал пройде 8 числа.

Данііл Агарков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 серпня 2024, 06:47 85

3 та 4 серпня пройшли матчі 1-го туру нового сезону Української Прем'єр-ліги

Коментарі