КУХАРЕВИЧ: «Повернення до Хіберніана – це хороша можливість для мене»

Українець радий знову грати за шотландський клуб

Український нападник Владислав Кухаревич прокоментував своє повернення до шотландського клубу «Хіберніан». За команду з Единбурга форвард виступав у сезоні 2022/2023.

«Я дуже радий бути тут. У мене залишилися добрі спогади, і я готовий почати все з самого початку. Мені приємно було дізнатися, що клуб хоче мене повернути, і я подумав, що це для мене хороша можливість. Я хотів зробити це якнайшвидше.

Ми мали гарні розмови з головним тренером. Він був однією з найголовніших причин, чому я приїхав сюди. Я знаю, хто він, яка він людина, і який професіонал. Я хотів знову з ним попрацювати.Мені потрібно регулярно грати у футбол. Коли я грав тут, я почував себе щасливим. У мене був гарний зв'язок із уболівальниками та командою. Все було чудово. У мене залишилися добрі спогади, і я хотів би повторити це знову.

Вболівальники чудові. Я отримав так багато повідомлень від них. Вони були ще однією з головних причин, через які я приїхав сюди. Не можу дочекатися, коли знов зустрінуся з ними на стадіоні», - сказав Кухаревич.

Минулий сезон 23-річний Кухаревич відіграв за «Суонсі», але у 10 матчах Чемпіоншипу забив лише 1 гол. За «Хіберніан» футболіст виступатиме на правах оренди.

Руслан Травкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 05 серпня 2024, 00:45 2

Ярослава виграла друге золото на Іграх-2024 для України