Василь КОБІН: «Нічия, можливо, була б більш справедливим результатом»

Головний тренер «Інгульця» – про матч 1-го туру УПЛ

Наставник «Інгульця» Василь Кобін підбив підсумки матчу з луганською «Зорею» (1:2). Новачок УПЛ упустив нічию наприкінці зустрічі.

«Гра моєї команди сподобалася. 70 плюс-мінус хвилин ми були на дуже гарному рівні, тримали структуру. Ті напрацювання, які в нас були протягом зборів, працювали досить непогано. Ми намагалися пресингувати весь матч, але нас не вистачило. Клас команди дався взнаки, тому що команда забила на останніх хвилинах - це говорить про досвід виступів в УПЛ.

Ми провели дуже добрі збори. У нас були всі умови, створені для того, щоби команда добре попрацювала. Але збори - це збори, а матчі та правильні дії гравців на полі - зовсім інше.

Замінами «Зоря» посилила гру. Ми вже десь віддали ініціативу. Миті ми створювали. Я вважаю, що були ближчими до перемоги до 70-ї хвилини, а далі… Виправлятимемо помилки й рухатися далі. Реалізація сьогодні підвела хлопців. Нічия, можливо, була б більш справедливим результатом. Десь, можливо, треба було спростити гру або затягти час», - сказав Кобін.

У наступному турі «Інгулець» вирушить у гості до «Колоса», «Зоря» також зіграє на виїзді - їхнім суперником буде «Чорноморець».

Руслан Травкін Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 04 серпня 2024, 22:43 33

У найкращій спробі українець кинув молот на 79.39 метри