Денис ОЛІЙНИК: «Обов'язки капітана ЛНЗ – черговий виклик для мене»

Досвідчений гравець також змінив позицію на футбольному полі

В стартовому турі чемпіонату УПЛ футболісти ЛНЗ вирвали перемогу в «Лівого берега» - 1:0.

Досвідчений півзахисник черкащан Денис Олійник ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми враженнями від протистояння з киянами:

- Перед початком матчу мені повідомили, що в цьому поєдинку я буду капітаном ЛНЗ. Це було приємною несподіванкою, адже востаннє мені доводилося виводити команду на поле в кількох матчах капітаном, ще коли я виступав у Фінляндії. Це черговий виклик для мене й намагатимусь бути в кожному матчі лідером. Й тому, звичайно, дуже тішить, що в матчі проти киян були здобуті такі важливі три очки.

До речі, якщо в минулому чемпіонаті УПЛ мене часто використовували в опорній зоні, то новий керманич Андрес Карраско повернув мене на позицію правого вінгера, де я зазвичай грав раніше. Мені тут більш комфортно.

В ЛНЗ з'явився не тільки новий головний тренер, а й нові гравці й звичайно, потрібен час, аби ті напрацювання на тренуваннях почали приносити вагомі дивіденди. Бо ЛНЗ почав грати в дещо іншому стилі, тому ще вистачало помилок, особливо в завершальній стадії атаки.

Все ж, ми на свій забитий м'яч награли, адже таки створили 4-5 гольових моментів біля воріт гостей, які діяли низьким блоком. І хоча вирвати перемогу вдалося лише в компенсований час, це тільки підтверджує той факт, що ЛНЗ завжди бореться до фінального свистка.

Раніше ми повідомляли, що можна подивитися найкращі моменти гри першого туру УПЛ між ЛНЗ та «Лівим Берегом».

Руслан Травкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 04 серпня 2024, 20:03 0

Наставник збірної України з боксу висловився про поєдинок Олександра проти Арлена Лопеса