Марокко U-23 – Іспанія U-23. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Олімпіади

Поєдинок пройде 5 серпня о 19:00 за Києвом

5 серпня на «Стад Велодром» пройде матч півфіналу футбольного турніру Олімпіади, в якому збірна Марокко зустрінеться зі збірною Іспанії. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Марокко U-23

Команда пройшла на турнір, вигравши молодіжний Кубок Африканських Націй. Але це був домашній розіграш, і його результати сприймали із застереженнями. Усі сумніви щодо потенціалу атлаських левенят було знято вже після першого туру на Олімпіаді. Так, перш за все, поєдинок із Аргентиною запам'ятається вибіганням уболівальників на поле. А у суперника відібрали зрівнювальний гол після втручання VAR. Але все одно підсумковий рахунок був сенсаційним, 2:1 на користь аутсайдера пари. Потім, щоправда, африканці в більшості не тільки не дотиснули українців, які грали у меншості - навпаки, Краснопір на 98-й приніс перемогу жовто-синім. Але нічого, очікувано обігравши аутсайдера квартету, Ірак (3:0), підопічні Сектіуї вийшли до плей-оф. А вже там влаштували розгром США, з чотирма голами без відповіді.

Іспанія U-23

Збірна минулого року дійшла до фіналу молодіжного Євро. Там, щоправда, підопічні Санті Денії так і не стали чемпіонами - Англія перемогла, вигравши вирішальний матч. Але й срібло забезпечило право полетіти на Олімпіаду. Там у групі фуріоса не мала серйозних проблем. Так, була поразка, Єгипту. Але це було у третьому турі, коли команда, як часто буває, клеїть дурня дублерами. До цього впоралися з парою аутсайдерів квартету, узбеками (2:1) та Домініканською Республікою (3:1). Так, пропущені від андердогів насторожували. Але найкращий поки що матч провели іспанці у чвертьфіналі, з безумовно сильною Японією, вигравши 3:0 - Фермін Лопес зробив дубль, а довів рахунок до розгромного інший футболіст з досвідом виступів за національну збірну - Абель Руїс.

Статистика особистих зустрічей

На Олімпіаді-2000 іспанці виграли 2:0. А за 12 років на груповому етапі була нульова нічия.

Прогноз

GGBET вважає, що іспанцям буде непросто, але вони мають вигравати. Погодимося та поставимо на перемогу номінальних гостей (коефіцієнт - 2,05).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 04 серпня 2024, 07:01 12

3 серпня збірна України з фехтування виборола золото Олімпіади-2024 у Парижі