«Нуль шансів». Климець прокоментувала виступ на Олімпіаді в Парижі

Ірина знала, що вийти у фінал нереально

Українська легкоатлетка Ірина Климець прокоментувала виступ у кваліфікації змагань у метанні молота на Олімпіаді в Парижі.

Найкращий результат у кваліфікації спортсменка показала під час першої спроби - метнула молот на 66.95 метра. Для потрапляння до фіналу потрібно було метнути на більш ніж 71 м.

«Потрапляння на Олімпійські ігри? Я вже прощалася з усіма на чемпіонаті України, розуміла, що в мене нуль шансів потрапити на Олімпіаду. Але так склалася доля, я серед найсильніших, за рейтингом відібралася - в останній момент, останній вагон. Такий подарунок на День народження тренеру зробила. Дійсно, задоволена, у цей складний час для всіх нас, для мене у цей рік. Дуже задоволена, що я тут. Не те, на що розраховувала, але дівчата дійсно молодці, дуже високі результати. Не такі, як у наших хлопців - у дівчат доволі високі результати.

Враження? Чудові. Це перші мої такі Олімпійські ігри, і взагалі, мабуть, перші змагання, коли кваліфікація - це повний стадіон, чудова атмосфера, така підтримка. Це дійсно якесь свято», - сказала Климець.

На цьогорічні Ігри Климець відібралась завдяки перерозподілу квот, посівши останнє прохідне місце олімпійського рейтингу.

Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 04 серпня 2024, 07:11 5

Відомий хевівейтер відзначив Тайсона