РИЖИКОВА: «От класно стрибунам, у довжину чи потрійний – у них шість спроб»

Анна прокоментувала виступи у кваліфікації Олімпійських ігор 2024 у Парижі

34-річна українська легкоатлетка Анна Рижикова прокоментувала виступи у кваліфікації бігу на 400 метрів із бар'єрами на Олімпійських іграх 2024 у Парижі:

Хотілося б краще, звісно. Хотіла напряму пройти, щоб [у понеділок] відпочити і [у вівторок] бігти півфінал. Але як є, будемо працювати [у втішному забігу].

Новий формат? Ще не знаю, потім розкажу. Мені здається, якщо проходиш далі, то всі зміни завжди в плюс. А якщо залишаєшся у першому колі, то нічого не подобається. Якщо ти сильна - все одно. Ми думаємо іноді, от класно стрибунам, у довжину чи потрійний - у них шість спроб. А ми пробігли раз, у нас не вийшло, і все. То хтось нас почув і зробив додатковий час, щоб виправити свої помилки.

Помилки? Не скажу, що великі, але є. Є моменти, які можна покращити. До себе [претензії], звісно. Вся робота виконана, команда відпрацювала по максимуму. Залишилася лише моя особиста робота. А стадіон крутий. Вважаю, що найкраща Олімпіада була для мене у Лондоні, але ця наздоганяє.

Підготовка? Ми були самі у маленькому місті в Аттені. Дуже класно, закрите все. Були у тиші, спокої, працювали самі, лише наша команда і баскетбольна збірна Франції. Але ми майже не перетиналася, лише по дорозі з обіду на вечерю», - сказала Рижикова.

Рижикова, а також Вікторія Ткачук, ще матимуть шанси потрапити до півфіналу через втішні забіги. Вони відбудуться у понеділок, 5 серпня, об 11.50.

Данііл Агарков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 21:45 142

У командній шаблі у жінок українки перемогли команду Південної Кореї

Коментарі