Ткачук прокоментувала невдалий результат на ОІ в Парижі

Вікторія переживає непростий момент у кар'єрі

Українська легкоатлетка Вікторія Ткачук не потрапила автоматично у півфінал Олімпіади-2024. У кваліфікації бігу на 400 метрів з бар'єрами українська бігунка показала результат 58.10 секунд, який став передостаннім серед усіх учасниць і загалом найгіршим для неї за останні п'ять років. При цьому сам забіг став першим для неї за понад два місяці: вона пропустила літню частину сезону через травму ноги.

«Добре, що в окулярах, і не видно, як я плачу. Ніколи не думала, що відкриватиму сезон на 400 метрах з бар'єрами на Олімпійських іграх. Останні кілька місяців у мене були випробовування, і лише люди поруч мене витягували звідти. Не можу сказати, скільки разів відштовхувалася від дна, лише думки про те, як здатися. Але моя армія підтримки мене повертала. Я очікувала, що буде не найкращий результат, хвилювалася. І це, мабуть, найгірший результат, який я показала. Але я рада, що пробігла дистанцію без болю. Понад два місяці я прокидалася і тренувалася через біль. Це не виправдання, але я зробила все, що могла. І дякую людям, які мене підтримують, лише завдяки їм я зараз тут.

Чи був період, коли думала, що не виступлю на Олімпіаді? Не знала, чи зможу бігати без болю і чи зможу бігати взагалі. Було складно навіть ходити. Були 100% думки, а чи зможу я взагалі бігати. Не знаю, як це пояснити: один день все було нормально, інший - все дуже погано. За два тижні не можу натренувати те, що втратила за два місяці. Щодо результату мені нема, що сказати», - сказала Ткачук.

Володимир Клепач Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 04 серпня 2024, 07:58 6

Евандер виділив Джервонту Девіса

Коментарі