Дотиснули новачків. ЛНЗ вирвав перемогу над Лівим берегом

Команда Карраско все ж таки отримала зиск від свого стерильного контролю м'яча

Суботній ігровий день у рамках першого туру нового сезону української Прем'єр-ліги вийшов доволі цікавим, але малорезультативним, тож від недільної частини протистоянь ми очікували виправлення цієї хиби попередників. Для цього аж вісім команд мали взяти участь у протистояннях по всій країні, і спершу ми завітали до центральних регіонів, де черкаський ЛНЗ зустрічався з київським «Лівим берегом».

І хто б міг подумати ще два тижні тому, що «чаплі» гратимуть у «елітному» дивізіоні, а не знову намагатимуться прокласти собі сюди дорогу з Першої ліги. У перших стиках команда Віталія Первака програла «Оболоні», але «неочікуване» виключення «Дніпра-1» з УПЛ дало другий шанс столичному колективу. На відміну від трьох інших учасників імпровізованого «фіналу чотирьох», «Лівий берег» із своїм завданням упорався в повному обсязі. Але питання кадрів все одно нікуди не поділось, про що тільки й було розмов.

І ось зрештою ми побачили перший тайм, за підсумком якого, без додаткових даних, важко було свідчити, хто тут дебютує в «еліті», а хто грає на досвіді. «Лівий берег» навіть стартовий склад не змінював після «Минаю», але гравці набули ігрового тонусу й на тлі опонентів виглядали просто більш цілісним колективом.

ЛНЗ лише на перших хвилинах дуже сподобався, коли Ассінор на вістрі атаки справив своєю грою про себе дуже схвальне враження та мав два непоганих гольових моменти, але воротаря так і не переграв. Однак потім до справи взявся Войцеховський, якого стабільно знаходили на завершення позиційних атак. І ось це вже дійсно виглядало дуже переконливо. Проте не для відкриття рахунку в грі, бо воротарів у епізодах «віч-на-віч» усе ж таки бажано перегравати.

Ситуація з гольовими моментами в другому таймі аж надто не покращилась. Де в чому «бузкові» були близькими до того, аби відкрити рахунок, але поглянути тільки на момент Колесника перед початком заключної частини протистояння, і так стверджувати вже буде недоречно. Хитким було становище для обох команд аж до останнього моменту, і зрештою все вирішила банальна витримка.

Звісно, що в більш досвідченого колективу її буде більше за суперників. А отже команда Карраско все ж таки вирвала перемогу, коли в компенсований час наполегливий Ассінор побачив м'яч у воротарському та власне ворота, а ось п'ятьох суперників довкола якось і не відчув.

Наступними вихідними черкаський ЛНЗ вдома гратиме проти «Олександрії», а київський «Лівий берег» на власному полі прийматиме полтавську «Ворсклу».

Наші оцінки:

ЛНЗ (заміни): Бар - 6,0, Наумець - б/о, Молло - б/о.

«Лівий берег» (заміни): І. Когут - 6,0, Галас - 6,0, Колесник - 5,5, Астахов - 6,0.

Українська Прем'єр-ліга. 1-й тур.

ЛНЗ - «Лівий берег» - 1:0

Гол: Ассінор, 90+3

Попередження: Ангелов, 58, Яшарі, 72

ЛНЗ: Кучеренко - Г. Пасіч, Саліху, Дайко, Путря - Тілль (Молло, 87), Ангелов (Бар, 70), Яшарі - Ейнел, Ассінор, Олійник (Наумець, 79).

«Лівий берег»: Механів - Дударенко, Самар, Якимів, Соколов - Дедух, Банада - М. Когут (Ів. Когут, 65), Синиця (Галас, 74), Войцеховський (Астахов, 73) - Сухоручко (Колесник, 74).

Арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса).

Стадіон: «Центральний» (Черкаси).

Удари (у площину): 10 (6) - 6 (3)
Кутові: 2 - 3
Офсайди: 2 - 1.

ЛНЗ - ЛІВИЙ БЕРЕГ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 21°C

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 04 серпня 2024, 07:01 7

3 серпня збірна України з фехтування виборола золото Олімпіади-2024 у Парижі

Коментарі