ДЕ РОССІ: «Якби не президент, переговори щодо Довбика не розблокувалися б»

Тренер «Роми» оцінив підписання українця

Після товариського матчу проти «Олімпіакоса» (1:1) головний тренер «Роми» Даніеле де Россі дав відповідь на кілька питань, зокрема, оцінивши перехід українця Артема Довбика до римської команди.

«Суле ще не грав, Довбик... Я не хотів, щоб він надто сильно напружувався. Я завжди намагаюся все підганяти, але бажання було побачити їх, і це задоволення. Це не факт, що вони завжди будуть грати. У мене є клуб, який займається цими інвестиціями, тому що я знаю, що є клуб, який хоче робити все добре, і прийдуть інші гравці. Неважливо, хто грає, важливо, щоб не було різниці між гравцями на полі і на лаві запасних.

Підписання Довбика? Кожен розраховує по-своєму, і переконаннями, і цифрами, я говорю з гравцями. Іноді переговори неможливо розблокувати без тих, хто дійсно має значення. Якби президент клубу Ден Фрідкін не взяв ініціативу на себе, переговори щодо Довбика не були б розблоковані. Деякі проблеми повинні бути вирішені босами, ми щасливі і вдячні за це. Дуже добре, гравці, які прийшли сюди, мають всі якості, яких я дійсно хотів.

Це те, про що я просив, і нечасто можна бачити людей, які відмовляються від грошей або більш відомих команд, щоб прийти сюди, вони тут головою і серцем», - сказав Де Россі.

Сергій Рип'юк Джерело: Voce Giallorossa
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 04 серпня 2024, 00:55 4

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня

Коментарі