Гендиректор Любарта: «Ідеальної готовності, про яку мріяли, не буде ніколи»

Дмитро Пасічник – про готовність луцького клубу до виступів в Екстралізі

Генеральний директор луцького «Любарта» Дмитро Пасічник розповів про готовність волинян до виступів в українській футзальній Екстралізі 2024/25.

«Багато років обговорювали всередині клубу, чи готові ми йти в Екстралігу. Мабуть, істина полягає в тому, що ідеальної готовності, про яку мріяли, не буде ніколи. Тому вирішили, що досить чекати ідеального моменту і потрібно просто робити. У нас є чудовий тренер Назар Бугайчук. Тож щодо підготовки команди я впевнений на всі 100%. Є ряд гравців, які на рівні Першої ліги продемонстрували себе найкращими. За своїми якостями вони є виконавцями найвищого рівня, просто без відповідного досвіду. Разом із цим молодь буде тягнутися за ними. Ось так і плануємо далі розвиватися - іншого шляху в нас немає.

Інфраструктура - це найболючіше питання. Ми багато років з цим боролися і спільними зусиллями нарешті знайшли соломонове рішення, щоб наш зал відповідав стандартам. Це сталося за підтримки місцевої влади та керівництва обласної ДЮСШ, в якій зараз оновлюють паркет та зроблять нову розмітку», - сказав Пасічник.

Нагадаємо, що перед початком сезону Екстраліги 2024/25 «Любарт» також виступить в традиційному Кубку Нескорених.

Олександр Шарадкін Джерело: Асоціація футзалу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 00:55 4

Підопічні Тьєррі Анрі обіграли аргентинців з рахунком 1:0 у 1/4 фіналу турніру