Юрій Вірт оцінив шанси Шахтаря та Динамо на перемогу в новому сезоні УПЛ

Колишній голкіпер «Шахтаря» зазначив, що зараз «Динамо» виглядає потужно

Відомий тренер та колишній воротар «Шахтаря» Юрій Вірт оцінив шанси гірників на чемпіонство та висловився про деякі інші команди УПЛ:

«Шахтар? Однозначно команда буде знову боротися за чемпіонство. Але цього разу захистити титул їм буде надзвичайно важко, адже головний конкурент - Динамо - зараз виглядає дійсно потужно. Вважаю, що гірники стали дещо сильнішими - тепер вони ще краще знають тренера, футболісти чудово розуміють його вимоги.

Чорноморець? Команда-загадка. Детальніше про неї зможемо говорити після 5-6 турів. Втратила і тренерський штаб, і багатьох футболістів, а тепер в авральному порядку намагається вкоплектуватися. Думаю, що Чорноморець буде боротися за виживання, незважаючи на те, що в них є й досвідчені футболісти. Вважаю, хорошим результатом буде, якщо одесити уникнуть потрапляння в стикові матчі та у зону прямого вильоту.

Верес? Багато втрат, але була проведена хороша селекція - повернення досвідчених футболістів - Гончаренка та Степанюка. Тішить, що керівники клубу вкладають великі кошти в гравців. Думаю, ця команда щонайменше має уникнути потрапляння у стикові матчі. Але сумніваюсь, що на них чекає великий зліт в якості гри та в турнірній таблиці. Очікую виступ приблизно на рівні минулого сезону, можливо, фінішують на сходинку-другу вище».

Микола Степанюк Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 серпня 2024, 07:15 9

Новий чемпіонат стартує у Рівному