МАГУЧІХ: «Стрибалося дуже добре. Буду насолоджуватися фіналом Олімпіади»

Українка легко подолала кваліфікацію у секторі для стрибків у висоту

Українська спортсменка Ярослава Магучіх без жодних проблем змогла подолати кваліфікацію і вдруге у кар'єрі буде змагатися у фіналі Олімпійських ігор зі стрибків у висоту. Спортсменка розповіла, що кваліфікація для неї була радше тренуванням, і найголовніше було - спробувати трек:

«Сектор дуже класний, мені дуже сподобалася доріжка, тому я рада. В цій кваліфікації було замало місця, але в фіналі яма буде на іншій стороні стадіону, тож там вже буде більше місця.

Стрибалося дуже добре - все з першої спроби, тож я задоволена. Щоправда було довге очікування, допоки суперниці виконають стрибки на меншій висоті. Так як мені некомфортно розпочинати з низької висоти, то я вже звикла чекати, тож для мене це вже норма.

Приємно здивована кількістю людей, які прийшли підтримати сьогодні на стадіон. Я вже в очікуванні атмосфери у фіналі!

Готуючись до фіналу, буду відпочивати, читати книжку, гуляти олімпійським селищем. Мене тренер виховувала з самого дитинства, налаштовувала на змагання. Олімпійські ігри - це свято нашого спорту, свято для нас, спортсменів, тому буду кайфувати.

Олімпіада - це грандіозна подія, сюди приїжджають багато команд з різних видів спорту. Зараз я вже знаю, що це таке, оскільки у мене є більше досвіду, ніж було у Токіо. Тому я щаслива бути тут і представляти нашу країну. Оскільки я світова рекордсменка, то тиску більше, проте я не думаю про це. Потрібно відкинути всі фактори, змагатися і кайфувати від атмосфери».

Фінал у стрибках у висоту на Олімпійських іграх відбудеться у неділю, 04 серпня, о 20:55 за Києвом.

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 08:24 1

Олімпійський турнір із футболу відбудеться з 24 липня по 10 серпня