Юлія ЛЕВЧЕНКО: «Я була готова на більше»

Українська стрибунка – про своє фіаско на Олімпіаді

Українська стрибунка Юлія Левченко прокоментувала свій виліт в кваліфікації стрибків в висоту на Олімпіаді-2024:

«Звичайно, легше виходити в сектор, коли ти відчуваєш, що готовий на 100%. А в мене, напевно, зараз був 1% з моїх 100 за відчуттями. Дивлячись на сьогоднішню кваліфікацію, я розумію, що поганий результат - це ще не найгірше, що може трапитись. Сьогодні якась битва, дуже багато дівчат вибули зі змагань, тому що травмувалися. Тому я хочу подякувати тренеру, що тут я уникнула таких проблем.

На Олімпійських іграх кожен бореться зі своїх останніх сил і прагне виступити по максимуму. Іноді трапляється так, як сьогодні. Падіння, травми... Від цього ніхто не застрахований. Звичайно, прикро, що мені не вдалося показати те, на що була готова, а готова я була на більше. Але, тим не менш, будемо рухатись далі.

Тікати зі стадіону мені точно не хотілося: вирішила насолодитися тим, що я вже тут, подивитися змагання і повболівати за дівчат. У нас в команді немає заздрощів одна до одної. Ми працюємо на результат, і світовий рекорд Ярослави це підтверджує. І він нас тільки підбадьорює. У нас дуже класна дружна команда, на нас немає ніякого тиску з боку тренерів. Вони всі в недалекому минулому атлети, спортсмени, вони це все розуміють, тому вони дають класні мотиваційні настанови».

Олег Дідух Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 02 серпня 2024, 14:20 20

Збірна України вилетіла з футбольного Олімпійського турніру, посівши 3-тє місце на груповому етапі

Коментарі