Ротань наїхав на українські клуби. «Чому для нас ОІ це другорядний турнір?»

Збірна України вилетіла з футбольного Олімпійського турніру, посівши 3-тє місце на груповому етапі

Тренер Олімпійської збірної України U-23 Руслан Ротань негативно висловився у бік клубів, що не відпустили гравців на Олімпіаду.

«Немає потреби про це дискутувати, це вже стало частиною історії. Те, як клуби поставилися до цього турніру... Варто звернути увагу на команди на кшталт Аргентини. Вони здобували перемоги і на Олімпійських іграх, і на чемпіонаті світу. Вони привозять сюди найсильніший склад. Чому для них цей турнір не другорядний, а для нас він, перший і другорядний? Це для мене незрозуміло.

Не варто міркувати про те, як могло б скластися. Я задоволений гравцями, які були з нами. Якби були інші футболісти - була б інша ситуація. Немає сенсу це обговорювати. Не хочу образити хлопців, вони на це не заслуговують, вони - найкращі. Річ у тім, що дуже хотілося бачити ту команду, яка зіграна та виборола цей вихід на Олімпійські ігри. Тому вона, напевно, й мала представляти Україну.

Але сталося як сталося. Прийшли гравці відповідного рівня. Я хочу, щоб це розуміли, особливо журналісти. Читав кілька статей, де, на жаль, ситуацію інтерпретують інакше - ніби я скаржуся, що когось не відпустили. Жодним чином. Це зачіпає футболістів, які тут, вони - справжні молодці, я їм вдячний».

Збірна України вилетіла з футбольного Олімпійського турніру, посівши 3-тє місце на груповому етапі.

Олексій Тіньков Джерело: ВЗбірна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 02 серпня 2024, 16:53 0

Дивіться відео стрибків українських легкоатлеток у кваліфікації Парижа 2024

Олімпійські ігри | 02 серпня 2024, 11:44 23
Футбол | 02.08.2024, 12:58
Коментарі