Хто замінить? Дячука чекає операція, а новачок Динамо знає лише іспанську

Віктор Вацко повідомив, що Максима буде прооперовано після травми в матчі ЛЧ

На 21-річного центрального захисника київського «Динамо» Максима Дячука чекає операція після отриманої травми у матчі-відповіді Q2 Ліги чемпіонів 2024/25 проти «Партизана» (3:0).

Про це повідомив журналіст і колишній коментатор Віктор Вацко:

«На Максима Дячука чекає операція. Проблеми зі зв'язками ключиць. На кілька місяців він вибуває. На сам перед хочу побажати як найшвидшого відновлення Максиму і як найшвидшого повернення до оптимальної форми й на футбольне поле. А в Олександра Шовковського, в тренерського штабу «Динамо», які варіанти залишаються? Біловар зараз вийшов на заміну. Є Михавко, який тільки з Євро U-19 повернувся. І найбільша інтрига - це новачок Брайан Себальйос. Він на «Партизан», на матч-відповідь, навіть в заявку не потрапив. Тренерський штаб «Динамо» віддав перевагу Михавку. От на Себальйоса мені хочеться подивитись. Тому що мені в WhatsApp розповідають, що він проявляє себе як пристойного рівня захисних.

Що він повинен бути конкурентоспроможним, конкурентоздатним на рівні ось цього «Динамо» Київ. Але трошки випав із підготовки, тому що травму отримав. Також він приїхав і ні якою мовою, крім іспанської не розмовляє. Я розумію, Шовковського, наприклад, як йому ставити центрального захисника, який ні сам підказати не може. А центральний захисник же повинен говорити. А він не може підказати так, щоб його зрозуміли. Ні почути й головне, зрозуміти підказку від партнерів він не може, тому що не знає мови. Тому зараз перед тренерським штабом «Динамо» - проблемка. І є тиждень на її вирішення», - сказав Вацко.

6 серпня підопічні Олександра Шовковського проведуть перший матч третього раунду кваліфікації проти Глазго Рейнджерс із Шотландії. Поєдинок-відповідь відбудеться 13 числа того ж місяця.

Данііл Агарков Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 01 серпня 2024, 11:22 44

Сергій показав чудову стрільбу з гвинтівки

Коментарі