Бенфіка – Фулхем. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

2 серпня на пройде товариський матч, в якому «Бенфіка» зустрінеться з «Фулхемом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Бенфіка

Команда минулого сезону здала за всіма параметрами порівняно з 2022/2023, що був дебютним для Рогера Шмідта в Лісабоні. Німець одразу вивів нових підопічних у плей-оф Ліги чемпіонів та виграв із ними Прімейру. Минулої осені орли, що оновили склад, були лише третіми у своїй лігочемпіонівській групі, та й у плей-оф Ліги Європи не особливо вразили. А на внутрішній арені було програно гонку за першість сусідньому Спортингу. Німця від відставки врятували колишні заслуги, але він чудово розуміє, що у новому футбольному році потрібні переконливі результати. І матч з англійцями фактично підсумовує збори, проведені в міжсезоння, з оновленим складом. Втім, Невеш поки що не продано, а Жоау Фелікс - не повернувся.

Ставки на матч Бенфіка - Фулхем

Фулхем

Клуб вдячний саме португальцю, Марку Сілві, своєму нинішньому менеджеру. І не стільки за те, що той забезпечив підйом із Чемпіоншипу - з подібним справлялися і його попередники. Але саме нинішній тренер трансформував типовий футбольний ліфт, не здатний утриматися в АПЛ, середняка цього дивізіону. Не стало проблемою і те, що рік тому виїхав до Саудівської Аравії забивний Мітрович - вже без свого голеадора вдалося взяти 13-те місце у Прем'єр-Лізі за хороших результатів у кубкових форматах. Зараз менеджер має компенсувати втрату Паліньї і Декордова-Ріда, причому якщо за першого отримали від Баварії понад 50 мільйонів, то другий перебрався до Лестера вільним агентом. Купити когось на їх місце котеджери не поспішали, наприклад, Сміта-Роу не захотів відпускати Арсенал.

Статистика особистих зустрічей

Позаторік, теж у липні, сторони вже грали товариський поєдинок. Тоді португальський гранд виграв 5:1.

Прогноз

GGBET більше вірить у португальців, що давно грають улітку, а в англійців збори лише розпочинаються. Тож чекаємо на перемогу орлів (коефіцієнт - 1,87).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 серпня 2024, 06:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Футбол | 01.08.2024, 22:46