Зі сльозами на очах. Свьонтек пояснила, чому сенсаційно програла на ОІ-2024

Іга не стримала емоції після поразки Чжен Ціньвень у 1/2 фіналу Олімпіади-2024

1 серпня перша ракетка світу Іга Свьонтек поступилася Чжен Ціньвень у півфіналі Олімпійських ігор 2024 з рахунком 2:6, 5:7.

Після завершення зустрічі полька спробувала пояснити причини поразки журналістам, але не змогла довго розмовляти, не стримавши сліз:

«У мене був провал на бекхенді. Як правило, цей мій найсильніший удар. А сьогодні я технічно була не в правильній позиції. Можливо, також це сталося через напруження. Ми грали день за днем, не було часу, щоб відшліфувати удар.

Звісно, ​​це не виправдання. Чжен цим чудово скористалася. Зважаючи на те, як завершився матч, так воно і було. Так що... Що ж, я просто... Я облажалася», - сказала полька.

Після журналіст Eurosport хотів запитати Ігу про майбутній поєдинок за бронзову медаль Олімпіади, але тенісистка не змогла відповісти. Незабаром стало відомо, що Свьонтек більше ні з ким журналістів не спілкувалася і залишила мікст-зону, наповнену журналістами.

«Вибачте, наступного разу», - звернулася до них Іга.

У п'ятницю, 2 серпня, Свьонтек належить зіграти з тенісисткою, яка програє у протистоянні Анна Кароліна Шмідлова - Донна Векич, за бронзу Олімпіади.

ВІДЕО. Зі сльозами на очах. Свьонтек пояснила, чому сенсаційно програла на ОІ-2024

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 липня 2024, 22:20 2

Максим Дячук усім тілом приземлився на руку та отримав пошкодження у грі з Партизаном

Коментарі