САХАРУК: «Результат непоганий, але для боротьби за медалі його недостатньо»

Українська легкоатлетка – про свій виступ на ОІ-2024

Українська легкоатлетка Марія Сахарук прокоментувала свій виступ на олімпійських змаганнях зі спортивної ходьби на 20 кілометрів.

«Певні зміни в підготовці до старту почалися вже тоді, коли його перенесли на 30 хвилин. Проте погода спочатку була непоганою, та після десятого кілометру сонце вийшло вже досить сильно. Учасниці поділилися на дві групи. Розуміла, що в першій мені буде трішки зашвидко починати, тому вирішили з тренером, що краще йти в другій. Поступово наша група почала розпадатися - сонце, певно, вносило свої корективи. Й далі вже кожен тримав темп, на який був готовий.

З одного боку, результат непоганий - вищий за міжнародника на 2:50 хвилини. Але для боротьби за медалі й певні місця, його недостатньо. Звісно, хотілося пройти краще, та маємо те, що маємо. Траса була швидкісною, я це помітила ще напередодні на розминці. Але бруківка й спуск дали по ногах. Все ж коли вона рівна, це зручніше.

Визначні пам'ятки? Під час дистанції на Ейфелеву вежу навіть ніхто не звертав уваги, йшли як по звичайній трасі. Навколо було настільки багато вболівальників, всі кричали, навіть не було такого моменту, коли можна було на щось подивитися. Йшли сконцентровані на собі й боролися за своє місце під сонцем. А от вчора під час розминки її було прекрасно видно. Й це було круто!», - розповіла Сахарук.

Нагадуємо, що Сахарук із результатом 1:30:12 посіла 17-те місце.

Ольга НІКОЛАЄНКО для ФЛАУ і Sport.ua з Парижа

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 серпня 2024, 00:23 0

У Q3 Ліги чемпіонів київське Динамо зіграє з шотландським Рейнджерс