ПАЛЯНИЦЯ: «Багато залежатиме від того, чи заб'є Полісся швидкий гол»

Колишній форвард збірної України вірить, що поліщуки зможуть дати бій «Олімпії»

У четвер, 1 серпня, в повторному поєдинку кваліфікаційного раунду Ліги конференцій футболісти «Полісся» в польському Глівіце будуть приймати словенську «Олімпію».

Колишній гравець національної збірної України, вихованець житомирського футболу Олександр Паляниця ексклюзивно для Sport.ua розповів, що може допомогти команді з Житомира взяти реванш за поразку в Любляні - 0:2:

- Дуже багато буде залежати від того, чи пощастить нашим землякам в дебюті відкрити рахунок. На перед матчевій пресконференції представники «Полісся» говорили, що номінальні господарі з перших хвилин діятимуть агресивно в атаці, чого так бракувало в Любляні. Побачимо, чи слова не будуть розходитися з тим, як розгортатимуться події в Глівіце.

На мій погляд, «Полісся» за підбором виконавців не поступається «Олімпії». А от зіграності ще бракує, це й впливає негативно на дисципліну. В першому протистоянні не було претензій хіба що до воротаря, бо якби не його реакція, то поліщуки програли б зі ще більшим рахунком й сьогоднішній матч став би простою формальністю.

Тому хочеться вірити, що тренерський штаб «Полісся» зробив правильні висновки з гостьової поразки й в Глівіце житомирська команда продемонструє гру, яка допоможе досягти потрібного результату, - розповів Паляниця.

Раніше хавбек «Полісся» Олександр Назаренко розповів про необхідне для команди у повторній грі з «Олімпією».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 серпня 2024, 05:32 0

Іспанський та італійський клуби провели спаринг

Коментарі