Водій автобуса заблукала. Хмара та Ковальов – про те, що сталося на ОІ

Українські веслувальники невдало провели півфінал та виступлять у фіналі Б

Українські веслувальники Станіслав Ковальов та Ігор Хмара не зможуть поборотись за медалі Олімпіади-2024 в Парижі. Вони не потрапили до фіналу А легких парних двійок, посівши п'яте місце у півфінальному заїзді.

Станіслав Ковальов: «Чи сподобалася гонка? Ні. Ми не змогли реалізувати себе, свій потенціал. Все, до чого ми готувалися, у нас не вийшло. Дуже розчаровані своїм результатом.

Звернули увагу на те, як багато глядачів. Коли їдеш з 1000 метрів, починають люди кричати. Я вважаю, що у нас все було добре з плануванням. Цей пізній відбір до ОІ добре лягав на нашу підготовку і не мав значення».

Ігор Хмара: «Чи вплинув факт пізнього відбору на Олімпіаду? Можливо, психологічно було б трішки легше, якщо б готуватися не на відбір, а цілеспрямовано на Олімпійські ігри. Але вийшло як вийшло.

Який тут канал? Виходиш і не знаєш, яка буде погода по самій гонці. Наприклад, розминаєшся і попутний вітер, а стаєш на старт - і зустрічний чи зустрічно-боковий. Канал тут кращий [ніж у Токіо], зручний.

Але організація, транспорт - у Токіо було на рівень вище та краще, не порівняти. Ми їхали на гонку 1 годину 40 хвилин. Треба 50 хвилин, але запізнилися на зважування, бо жінка, яка була за кермом, заблукала, і ми просто крутилися, 1 годину 40 хвилин були в автобусі.

Будемо готуватися до фіналу Б. Поборемося. Шкода, хотілося поборотися за медалі, але не склалося. Десь не пішло, не реалізувалися».

Микола Степанюк Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 31 липня 2024, 22:20 2

Максим Дячук усім тілом приземлився на руку та отримав пошкодження у грі з Партизаном