ФОТО. Людмила Лузан вирушила з Києва на Олімпіаду-2024 у Парижі

В активі спортсменки – срібло та бронза Токіо-2020

Назустріч олімпійській мрії вирушила ще одна учасниця збірної команди України - Людмила Лузан.

В активі титулованої української веслувальниці-каноїстки вже є срібна та бронзова медалі Олімпійських ігор 2020 в Токіо.

Людмила Лузан - триразова медалістка Європейських ігор 2023, дворазова чемпіонка світу 2022, багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи з веслування на каное. Цього року вона в числі збірної команди України виступатиме на Олімпіаді-2024.

30 липня Людмила Лузан разом зі старшим тренером команди з каное Миколою Мацапурою вирушили до Парижу з Центрального залізничного вокзалу Києва. Людмила Лузан підтвердила наміри щодо перемоги.

Цим же потягом до Варшави з подальшим авіасполученням до Парижа на Ігри вирушили й представниці офіційної делегації України на Олімпійських іграх 2024 - бронзові призерки афінської Олімпіади з гандболу Олена Яценко та Олена Цигиця.

На знак вдячності команда України з веслування на байдарках і каное передала Укрзалізниці весло, на якому першою залишила свій автограф Людмила Лузан та її тренери. Потяг відправився зі столиці України під звуки гімну «Чемпіони».

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 01 серпня 2024, 01:19 68

Марта у трьох сетах поступилася Донні у чвертьфіналі Олімпійських ігор 2024

Коментарі