Сількеборг – Мольде. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

1 серпня на «JYSC Парк» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги Європи, в якому «Сількеборг» зустрінеться з «Мольде». Поєдинок розпочнеться о 20:15 за київським часом.

Сількеборг

Команда минулого сезону виявилася знову середняком національної Суперліги. Але при тому, що вона була лише шостою у підсумковій турнірній таблиці чемпіонату, це змогли компенсувати з лишком перемогою у кубку країни, до речі, лише другою за всю історію - це й дозволило здобути право повернутися на міжнародну арену. До старту там SIF встиг взяти хай і мінімальну, але перемогу над Сендерйюске - все вирішив досить пізній єдиний гол. Витративши зрештою чимало сил, клуб вирушив до Норвегії.Там, відповівши на перший гол суперника, зрештою поступилися 1:3. Через три дні був інший виїзний поєдинок з Ольборгом. Сил там забракло, програли, хай і мінімально, 1:2.

Ставки на матч Сількеборг - Мольде

Мольде

Клуб минулого сезону здав позиції в Елітсерії, після перемоги у чемпіонаті-2022, п'ятій у своїй історії, відкотився аж на п'яте місце. Але при цьому підопічні Ерлінг Мо зуміли взяти кубок Норвегії - це і відправило MFK до Ліги Європи. На відміну від сусідньої Данії, у її північній сусідці чемпіонат розпочинається і зараз із весни. Там довгий час виходило триматися серед лідерів, але в липні було кілька відвертих невдач - новачкові, КФУМ, і зовсім програли вдома. І якраз на тлі невдач треба було стартувати на міжнародній арені. На своєму полі минулого четверга, швидко забивши, потім дозволили супернику забити у відповідь. Але блиснув Еріксен, спочатку наприкінці першого тайму оформивши гольову передачу, а відразу після паузи оформивши вже на 47-й хвилині 3:1. Щоправда, потім програли на виїзді прямому конкуренту, Вікінгу.

Статистика особистих зустрічей

За всієї своєї географічної близькості, до нинішнього сезону між собою клуби жодного разу не грали.

Прогноз

GGBET вважає шанси пари на перемогу в поєдинку-відповіді рівними. Але нудно тут точно не повинно бути - ставимо на те, що пара закінчить з тоталом більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,71).

Прогноз Sport.ua
Сількеборг
1 серпня 2024 -
20:15
Мольде
Тотал голів більше 2.5 1.71 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 01 серпня 2024, 01:19 62

Марта у трьох сетах поступилася Донні у чвертьфіналі Олімпійських ігор 2024