Олег ВЕРНЯЄВ: Так просто нам медалі не віддадуть. Потрібна робота з суддями

Гімнаст прокоментував боротьбу за медалі у Парижі

На Олімпіаді-2024 український гімнаст Олег Верняєв в індивідуальному багатоборстві показав 8-й результат, а Ілля Ковтун був близьким до медалі та став четвертим.

Багато хто розчарований роботою суддів та їхніми оцінками, про що сказав Верняєв.

«Я так відкрито говорити не можу (про суддівство - прим), я ще не закінчив Олімпіаду. Але над цим також треба працювати. Не лише ми маємо працювати у залі. Це як наші захисники на фронті - вони воюють, а ми допомагаємо. Ми одне ціле. Так і тут. Ми не можемо приїжджати та сподіватися, що ми з України і нам усі медалі віддадуть. Так не буде. Це Олімпіада, всі за своїх спортсменів борються. А ми боремося в себе... Не знаю, за що, за чешки? У нас мають бути молоді судді, це напрацьовується, кілька циклів, авторитет. Це велика робота».

«Не все в мене вийшло, на коні була помилка і одразу скинули бали. На кільцях пішов ва-банк, підняв складність, але судді не зрозуміли мій крок. Треба було ризикувати. Тут я сам за себе, можу йти ва-банк, але забракло мені часу. Я лише набираю форму. Я пройшов усі три дні без падінь, і в 31 це не так погано. Я задоволений. Я намагався покращити всі снаряди, але за два місяці не встиг усе зробити».

«Ще є шанси в індивідуальних снарядах. Шанси є. Я задоволений, але якби ще трохи скрізь додати і був би ближче до топ-3. Але це мої проблеми».

«Це наша місія - виступати тут, спілкуватися зі ЗМІ. З вами можна і в Україні поспілкуватись, але тут я отримав можливість поговорити з іншими ЗМІ. Розповідав про підготовку, показав їм: перша тривога вночі, потім ще одна півтори години. Я їм сказав, щоб приїжджали в Україну, подивилися самі», - сказав Верняєв.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 31 липня 2024, 16:15 8

Тайсон поділився відеороликом з пробіжки

Коментарі