Вікторія УС: «Були помилки, дурні штрафи, десь не пощастило»

Українська веслувальниця розповіла, як кожен фінальний заїзд дарує особливі відчуття

Українська веслувальниця Вікторія Ус, що посіла 11-те місце у фіналі жіночого веслувального слалому розповіла, як кожен фінальний заїзд дарує особливі відчуття:

«Фінал - це завжди щось особливе. Дуже класно. Дистанція важка, дуже складні ділянки поставили. Але я все одно рада тому, що потрапила до фіналу після всіх своїх травм, одна за одною. І коли взагалі було питання щодо того, як я зможу їхати у воді, бути у фіналі - це вже радість.

Мені взагалі сподобалося їхати у фіналі. Були помилки, дурні штрафи, десь не пощастило. Але це спорт, завжди хтось виграє, а хтось програє; комусь щастить, а комусь - ні.

Насправді через травму не було багато підготовки, особливо у каяк-кросі. У каное теж було менше, ніж у байдарці. Будемо продовжувати боротися. Чи подобається каяк-крос? Ні, не подобається. Не люблю, коли така боротьба йде. Коли їдеш сам, то кайфуєш. А коли з тобою ще три дівчини борються, це важко.

Сьогодні точно відпочинок, а потренуватися треба, бо через травму спини не було можливості та взагалі було ризиковано тренуватися. Тому треба хоча б вийти, спробувати, як воно. Я вже досить давно не стрибала з рампи, бо мені було заборонено. Але треба пару разів стрибнути, бо рампа досить висока».

В останньому заїзді Ус дісталася фінішу із часом у 117.98 секунди, програвши вісім секунд володарці «бронзи», американці Еві Лейбфарт та 16 секунд олімпійській чемпіонці, австралійці Джессіці Фокс.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 31 липня 2024, 23:50 7

Людмила та Надія у трьох сетах здолали Даніель та її напарницю Дезіре Кравчик