Сергій ПАЛКІН: «Іноземні гравці вірять в Україну. Для Шахтаря це важливо»

«Гірники», незважаючи на активну фазу повномасштабної війни, продовжують підсилюватись легіонерами

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів, що донецькому клубу дуже важливо продовжувати співпрацювати з легіонерами, яким у стані «гірників» намагаються гарантувати максимальну безпеку, навіть за умов повномасштабної війни з російськими окупантами.

«Ми підписали двох нових легіонерів, одного з Тунісу, а іншого з Хорватії. Повернули Вінісіуса Тобіаса, який був в оренді у «Реалі», а також ще одного бразильського гравця, який грав у нашому чемпіонаті (очевидно, мова про Педріньо - прим. ред.). Для нас це дуже важливо, тому що це показує, що гравці-іноземці довіряють нашому клубу».

«Іноземні гравці вірять в Україну, вони вірять, що можуть грати навіть у цей час та можуть показувати гарні результати. І, знаєте, ми багато спілкувалися із футболістами до того, як вони приїхали в Україну. Вони читають новини й більшість із них, напевно, 99% - негативні. Але в будь-якому випадку, коли ми із ними розмовляємо, ми повинні показати їм, що ми можемо певним чином гарантувати їм певну безпеку і що ми робимо це добре».

«Для нашого клубу дуже важливо запропонувати цю безпеку. І тому ми маємо цілком позитивні відгуки, особливо від легіонерів. Наприклад, на даний момент наша команда знаходиться в готелі у повному складі. І я вірю та сподіваюся, що нам вдасться продовжувати в тому ж дусі», - наводить слова Палкіна abc.com.py із посиланням на EFE.

Раніше Палкін пояснював, чому «Шахтар» вибрав Гельзенкірхен в якості міста, у якому «гірники» зіграють домашні матчі в сезоні-2024/25 у рамках Ліги чемпіонів.

Олексій Сливченко Джерело: ABC Digital Paraguay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 вересня 2024, 21:51 11

Михайло Мудрик не працював разом із командою

Коментарі