ОФІЦІЙНО. Чорноморець підписав двох захисників. Вони на контракті у Шахтаря

Роман Савченко та Данило Удод приєдналися до одеської команди

Центральні захисники Роман Савченко та Данило Удод стали гравцями одеського Чорноморця. Їх контракти належать донецькому Шахтарю.

Минулий сезон Роман Савченко провів в Олександрії, в складі якої зіграв 16 матчів. Данило Удод має досвід виступів за юнацькі збірні України.

У одеському клубі відзначили: «Віримо, що хлопці зможуть допомогти Чорноморцю у виконані завдань, які стоять перед командою».

Роман Савченко народився 17 лютого 2004 року у Чернігівський області. Зріст - 190 см, вага - 80 кг. Починав грати у ДЮСШ «Колос» (Терехівка, Чернігівська область). Вихованець академії «Шахтар» Донецьк. Грав у командах: «Шахтар» U-19 Донецьк та ФК «Олександрія». У Юнацькій лізі УЄФА провів 7 матчів, в УПЛ та Кубку України - 18 ігор.

Данило Удод народився 9 березня 2004 року у Донецьку. Зріст - 182 см, вага - 71 кг. Вихованець академії «Шахтар» Донецьк. Грав у командах: «Шахтар» U-19 Донецьк, «Маріуполь». «Аль-Айн» (ОАЕ). У юнацьких збірних України зіграв 9 матчів, забив 1 м'яч.

Окрім того, юнацька команда Чорноморця підсилилась двома вихованцями одеського футболу. Центральний захисник Станіслав Ярмола справив враження на тренерський штаб під час літніх тренувальних зборів. Він підписав угоду з клубом на 5 років. Ще один кандидат на місце в дорослій команді - правий захисник Дмитро Скрєбов.

Станіслав Ярмола народився 8 травня 2006 року. Вихованець ДЮФК «Атлетик» (Одеса).

Дмитро Скрєбов народився 29 травня 2007 року. Вихованець СДЮШОР «Чорноморець».

Микола Степанюк Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 липня 2024, 07:24 2

Найбільше визнання отримав Ерлінг Холанд